![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Както се подразбира и от самото заглавие на темата тук ще си говорим за всички онези неща, които оказват влияние на здравето ни?!, но най-вече дълготрайно увреждат ценностната ни система. Ще изброя няколко като от сега ви казвам - невъзможно е да бъдат назовани всички човешки пороци, тук ще поставим ударение само на най-разпространените.
И така в познатия ни лексиконен стил : 1) Пушите ли? Ако да, от колко време? Прави ли ли сте опит да откажете цигарите? Какво ви кара да пушите? 2) Пиете ли? В умерени количества ли? Чувствате ли постоянна нужда от алкохол? С повод или без повод пиете? ![]() 3) А наркотици ...? Макар да не ми се вярва някой от вас да използва ... добри и умни деца ми се виждате. Ако все пак някога сте употребявали или продължавате да употребявате - въпросите са подобни на 1). 4) Имате ли склонност към чести изневери? ![]() Не мисля за нужно да ви питам за кражби или убийства, но все пак ... ако имате нужда да споделите тук е мястото. ![]() И сега да видим кой ли ще бъде първият грешник .... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
1. Пуша. До скоро по 7-8 цигари на ден, а напоследък по 2-3.
2. Пия когато ми се пие. Кажи-речи всичко пия, само дето не понасям мастика, баси отврата е. 3. Никакви наркотици. Както някой беше споменал - презирам хората, които ги ползват. Трева също не съм опитвал. 4. Тц, без изневери. Като ще бъде, да бъде по правилата. -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:01 AM |