![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Тъй като напоследък се пораждат все повече съмнения в мен по този въпрос, реших да видя кое мнение ще натежи от всичките...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
изобщо не съм съгласен, че музиката е опростена. Само се сетете за внушителната роля на симфоничния оркестър и хора. Опростена е само във вокално отношение.Ако не беше, щеше да е твърде претрупана. И все пак бих предпочел, да небеше така.
Nightwish имат само 3 песни, за които знам, че са комерсиални и това са : Sleeping Sun (za koqto nikoga ne bqh podoziral,predi da nau4ai ot koqto Tuomas ne vednyzh se e otri4al), Where were you last Night(която не е издадена в албума) и....за 3-тата сега не се сещам. Mozhem da priemem, 4e Wish I Had an Angel e dosta po-prosti4ka i lesna za shvastane. И това за цели 6 албума... Моля ви! Проблемът в Nightwsh се състои в това, че все повече заприличват на нормална метъл група. Последният им албум може вече да се определи като симфоничен power(но не съвсем точно) докато винаги съм се чудел, как да дефинирам предишните. Те изгубиха предишната си уникалност, но комерсиални не са станали, вярвайте ми. Nightwish отдавна изчерпаха този стил музика, които беше характерен само за тях. Още с 3-тия албум. Това, че Centuty Child беше толкова силен, все още предизвикава у мен удивление. А о нце изобщо, ама никак не е нито слаб, нито комерсиален, просто вече Nightwish ми мязат малко на Rhapsody например, макар че някои може да възрази за сравнението. Като извод мога да кажа, че Nightwish скоро вече няма да са NIghtwish. Това ли е проблема? Или е по добре да запишат още 3 пъти Wishmaster и Century Child, за да си остант същите? Е тогава вече щяха да са комерсиални. А на мен ми стига и само един произволно избран техен албум, за да ми бъдат любма група. Така аз че проблеми нямам.И без това понякога се чудя, как е възможно избосто да слушам и друга музика. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 09:19 PM |