![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Тъй като напоследък се пораждат все повече съмнения в мен по този въпрос, реших да видя кое мнение ще натежи от всичките...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Oct 23 2004, 11:34 AM) Dobre de Nightwish sa srawnitelno mlada grupa... edno pregreshenie i weche aide pod noja. Shto ne izchakate sledwashtiq album predi da prawite nqkakwi generalni zakliucheniq? ами да. оттук нататък те имат много възможности за развитие. Могат да наблегнат на етно елементите и да разкарат симфоничния оркестър.Могат да вкарат и малко по-black мъжки вокали, могат да променят текстовете и да почнат социална тематика например...абе какво искате от Nightwish!? Те показаха вече максимума от себе си и сте продължат да се доказават като класни музиканти, това трябва на всички вече да е ясно. като че ли са първите, които продължават да свирят, след като са минали vyrha. Те и Хелловеен например можете да ги обвините в комерсиализъм заради албуми като The Dark Ride, ама не го правите нали? И защо? Не съм запознат със Saxon достатъчно(за съжаление), но до колкото съм чувал, и те в напъните си да превземат САЩ са издали поредица от поп-метал албуми. После всичко е било пак оk, струва ми се. А? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 09:17 PM |