![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Тъй като напоследък се пораждат все повече съмнения в мен по този въпрос, реших да видя кое мнение ще натежи от всичките...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Daeth_Angel @ Oct 23 2004, 02:32 PM) ![]() ![]() Чрез това пряко включване от преизподнята на музикалните критици, наказвани като малки за правописа си, успях да придобия представа, че много харесваш син цвят. Стои някак респектиращо за фон на постингите ти. ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 09:23 PM |