![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Тъй като напоследък се пораждат все повече съмнения в мен по този въпрос, реших да видя кое мнение ще натежи от всичките...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
wolfheart,
evala!!! Nai-setne edno razumno izkazvane(ne broim moite ![]() Li4i si, kogato nqkoi poznava dostaty4nop dobre gruptata i ima po-6iroki poznaniq v oblastta na muzikata. Nai-malkoto argumentite tezhat pove4e. Plius tova, pi4, evala za podpisa!!! S udovlostvie ste sledq sledvastite ti izkazvaniq ne samo po tazi tema ![]() Цитат Защо намесвате блека във всички теми и не пропускате да ми натяквате,че го слушам? BTW това го очаквах.... Sigi, namesata na balck-a tuk ne be6e s cel da kritikuvam muzikata, koqto i dvamata mnogo haresvame, a da ti pokazha, 4e izkazvaniqta ti za tekstovete na Nightwish sa nelepi. Ako otkriva6 smisyl v tekstovete na Burzum, nisto ne ti pre4i da go otkrie6 i v muzikata na Nightwish, a ne da q priznizqva6 do takova nivo. Samo ti trqbva zhelaniq, za daopita6. Istinata e, 4e namesih Burzum, zastoto vinagi dosega si mi bila simpati4na, ponezhe go haresva6, a trqbva6e s potres da pro4eta mnenieto ti za Nighrwish. Kakto i da e...dnes imah pristyp ![]() ![]() Btw, horata neprekysnato se zaqzhdat s black metalite, zastoto spored li4nite mi nabliudeniq, te 4esto ne priznavat vkusovete na drugite. Tuk izobsto ne viziram teb i izkazvaniqta ti za Nightwish. Na tova mnenie sym ot nqkolko godini nasam. Btwm gre6kite v podpisa si mozhe6 da popravi6, kato vmesto A-umlaut(Ä), slozhi6 AE, vmesto U-umlaut napi6e6 UE i t. n. Star pravopis:) Razre6ete mi edno vrystane kym temata ![]() Na kratko vpe4atleniqta mi ot koncerta na Nightwish sa, 4e 5te pesni, koito te izpylniha ot Once, zvu4at mnogo po-dobre na zhivo, otkolkoto v original, zastoto Tarja ne stadi glasa si pee ot krai do krai po dobriq star na4in. Btw, vsi4ki pesni zvu4aha mnogo po-dobre ot originalite si, koeto silno me iznenada, ponezhe nikoga ne sym predpolagal, 4e pesen na Nightwish mozhe da bude i po-dobra. Dori tova, koeto samotno mozhe6e da mine za lesnosmilaemo, ne minava na zhivo. Цитат Цитат stiga da piskam Като вокалистката на Найтуиш ли?Твоя смерт Gre6kata be6e pe4atna. Komentara ti e neumesten. Inznenadva6 me sys sposobnostta si da pi6e6 tolkova mnogo offtopici. aide da si...ti si znae6 ve4e ![]() Blagodarq za vnimanieto ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 09:24 PM |