![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Тъй като напоследък се пораждат все повече съмнения в мен по този въпрос, реших да видя кое мнение ще натежи от всичките...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Преди да използвам правото си на мнение по темата ще изложа няколко
Съдбата на известните групи, поради по-голямото внимание към тях е че рано или късно биват обвинявани в комерсиализъм и регрес, което е нормално като се има предвид че тряба да оправдят доста по-големи очкавания и въобще критерийте са други. Така и трябва да бъде, за да не се надуват до небесата отделни групи . Специално за Nightwish..... еми като човек, който се опитва да подбира по-стойностното от музиката мога да кажа че не съм отрил нищо специално в тях. Освен това, като един изтънчен естет и ценител на женската красота съм длъжен да спомена че съм виждал Тarja без грим и не ми се струва по-прилекателна от Дани Филт например ![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 09:14 PM |