![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Amm slushali li ste gi ??? Ako ste gi slushali izkajete mnenie za tqh , a ako ne ste moje da si gi drupnete ot www.ciroza.hit.bg i togava da kajete kakvo mislite :az sam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Am koncert v Sofia mi neka gi pokanqt i te shte doidat nqma problemi !
Am v subota ako stava vapros za drqnovo e... tam nqmashe vreme za da pokajat naistina na kakvo sa sbosobni iskam da kaja 4e imat pesni mn po dobri ot tezi koito izsfiriha ! Dano skoro zapishat novo demo za da 4uete ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:19 AM |