![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
imate li si lubim alkohol kolko kade koga i kakvo piem?
az prdpochitam rom mastika menta vino i bira est. mrazia vodka i gin pia v zavednie "ulicata" u V Turnovo kadeto se sabirat predimno metali ili na konete koeto e edin pametnik.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
sled nqkolko mese4ni prouvaniq, samonabliudeniq i analizi dostignah do izvoda, 4e alkoholyt nesto mai ne mi haresva...na mi e vkusen. Samo biri4kata pravi izkliu4enie. ZAGORKA RULLLS! Systo taka obozhavam Wiski, no rqdko piq. Zhulvam i VERMUTEC, zaradi tova balouhanie, koeto mi navqva priqtni spomeni ot edno mqsto. Ina4e piq s priqteli i piq po mnooogo i vsi4ko. Rqdko mi puka za vkusa, raz4itam pove4e na efekta.
Ina4e sled birata idvat kultovi pitieta kato: 1) vosyk(gadno zasqda na gyrloto) 2) cvetni boi4ki (imat dylgotraen efekt) 3) bira ot kupi4kata za fastyci (zaedno s ostanalite obelki) samo 4e priqtelite mi me spirat navreme i nisto opasno ne mi se slu4va. Ina4e ponasqm na alkohol dosta qko. Vinoto oba4e mi ebava maikata. 3 pyti sym pil vino ot 6i6e i 3 pyti sym povrystal. Ai nazdrave na vsi4ki! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:59 AM |