![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Reise Reise full
Май Mutter ще си остане мой любимецът ми ![]() Но нека не избързвам, ще го чуя няколко пъти и после - обещаното ревю! -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Албума си е много добър. При първото слушане и мен не ме изкефи чак толкова, но това беше само докато "посвикна" с песните - все още съм ги слушал твърде малко. Като прослушаме парчетата още известно време ще ги оценим по достойнство. Така е с всеки нов албум - никога не можеш да разбереш всичките му достойнства отведнъж.
Клиповете обаче са страхотни - онзи на Ohne Dich за мен е най-силното видео на Рамеца, създавано досега! Не е нужно да споменавам Mein Teil и Amerika - съответно пронизващия ужас и тънката ирония. Някои казват, че Reise, resie бил най-добрия албум на Рамщайн досега. Според мен не е така - лоши песни РТ няма. Постскриптум. Малко ме издразни повтарянето на мотиви от Du Hast в Зорницата (Morgenstern) но иначе... -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 05:43 AM |