![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-November 04 Потребител N: 668 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
xaxa
koeto me podse6ta kak dokato baba mi be6e v bolnica ba6ta mi buta6e pari na sestrite za da q gledat ot vreme na vreme i te syvsem syvestno si vzemaha kakvoto im se dava6e i syvestno si izpylniha zadyljeniqta-zabraviha da dadyt hap4eta na baba mi i tq polu4i insult ili moje bi vie dvamata nikoga ne ste se strqskali ot 6uma na porednoto pada6to plik4e [vyrhu taka ili in4e ve4e golemite kamari bokluk zad bloka..]...? ili pyk ne ste vijdali kak ba6tite vi butat pari na katajiite za da ne pi6at fi6ove? ili na hirurgyt v bolnicata doakto ste na izsledvaniq [za da ste po-nagore v lista na sestrata] a nai-komi4no be6e kak vyprosniqt hirurg se oplakva6e prez cqloto vreme 4e nqma pari [zvu4a6to komi4no ot ustata na 4ovek s podobno koli4estvo zlato po sebe si ] ili pyk primerno SepulteraHead ne e zabelqzal katajiite koito sa se parkirali tuka na prese4kata do nas i po cql den pribirat pari [samo za 10 min ako gi nabludava6 vnimatelno prez prozoreca se vijda mnooogo dobre] tova e na6ata realnost. sobstvenite ni svin6tini ni li6avat ot pravoto na normalen jivot -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:17 AM |