![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Тъй като напоследък се пораждат все повече съмнения в мен по този въпрос, реших да видя кое мнение ще натежи от всичките...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ Nov 22 2004, 02:05 PM) Цитат Nightwish отдавна изчерпаха този стил музика, които беше характерен само за тях. Тц. Няма такова нещо като изчерпване на стил в МУЗИКАТА за мене. ![]() Veroqtno se zalygvam v nadezhdite si, 4e ste re6i6 da se obosnove6. Kak da nare4em edin izpylnitel, koito ot godini pravi edin i syst stil muzika i ve4e ne mozhe da izmisli nisto novo? Iz4erpan. Kak da nare4em edin stil ,po koito ve4e mai nqma kakvo novo i originalno da se kazhe? Iz4erpan. A za "smilaemostta": za men tq e ot zna4enie. za teb mozhe i da ne e. az mnogo pove4e dyrzha na tova, 4e tekstovete i muzikata na Nightwish mi haresvat i sa na visoko nivo. Dali drugi fenove gi razbirat ili ne...ne mi puka, dokato ne izleze nqkoi da mi tvyrdi, 4e nqmalo smisyl, samo nqkakva si "mistika". Radvam se, 4e ti pone si v pravilnite 30%, koito mai ste izlqzat dale4 po-malko. I da se vyrnem kym temata za iz4erpvaneto: tazi tema e mnooogo iz4erpana. faktyt, 4e se nalaga da povtarqm edno i systo, e potvyrzhdenie. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 09:10 PM |