![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Eto me i men az s`m Svetlin ot Montana no priqtelite mi me nari4at Balky zaradi familiqta mi ! Na 15 godini s`m no tova ne ozna4ava,4e s`m kato pove4eto 15 godishni de4ica ! SLusham predimno Thrash:Sodom,Kreator,Sepultura i t.n.
i Black:UnLord,Limbonic Art,Ancient Wisdom,Mystifier slusham i malko Death metal , no malko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Nov 19 2004, 03:37 PM) Цитат(Lethe @ Nov 16 2004, 08:54 PM) welkome sodom forrever!!! dano si uspql da se dovle4e6 ot montana do tuk koncerta be6e qqkk Английски език на висше равнище. Нищо му няма на детето. Във всеки случай ще да е по- необикновено от мен. На такава възраст слуша Ънлорд? И Лимбоник Арт(защо като видя Лимбоник Арт се сещам за Лимпатик Флегм)? О БОЖЕ! Какво става с днешната младеж... E tva ne go razbrah , no kakto i da e ako imash jelanieto da obqsnish na edno dete she se radvam ! -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:23 AM |