![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
минавайки се спрях и тук. кога ще си тръгна още не знам.
роден в София (голяма работа), отдавна извън пределите на страната. обичам да пиша на български. сюблимният въпрос: какво слушам? любимият ми отговор: каквото дойде ![]() иначе имам един marantz 67se, който не става за гаден метъл, за закуска взимам Motörhead на гладно, събужда добре и денят става почти приятен. you better run. от marantzа два еднопосочни monster кабела точат саунда в една древна yamaha rx-v595rds. monster кабелите не стават за гаден метъл (ако все пак се наложи имам един оптичен oehlbach кабел) тоже, но добре бумтят ![]() а и green day, разбира се, има ли някай да не го харесва? цел: да събере всичко на frank zappa, имам вече един рафт открай докрай, около 1/3 от всичко, що е сътворил. пропуск: нямам нито един volume от you can't do that on stage anymore, никой не ги предлага, тези скъперници, the torture never stops. гордост: shut up 'n play yer guitar (само че guitar ми харесва повече, sorry) но пък имам всичко на king crimson, включително the projekcts (1-4), но без discipline, защото не го понасям. имам easy money в пет вараинта (май). списъкът може да се продължи, но трябва да си лягам. защо pi4? Първо така ме наричаха тука, преди още да се появя, второ това Здрасти: pi4 горе вляво ме кефи така или иначе. За по простичките съм просто пич, за по-образованките малко кабала ала бала: числото пи като символ на ирационалността и 4 като израз на квадратността и простотата. всеки кръг или окръжност носи числото pi в себе си, 4 е завършеност и съвършенност, двойнственост: 2+2=4=2x2, това е единственото число с такава стойност, т.е. един кръг с радиус две има площ равна на обиколката му като число, съдържанието е идентично с обвивката му. ... и т.н. шегувам се... май стана длъжко? простотия ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Добре дошъл, дано ти хареса!
Честно казно ми изглеждаш свестен... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:31 AM |