![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Too Much Time Ltd. © presents:
TEH MP3 EXTRAVAGANZA Отдавна мислех за подобна тема. Ето го краткото FAQ (and your mommy too!), което би трябвало да обясни какво имам предвид: Какво трябва да пправим? Всеки поства линкове към 5 mp3-ки, които другите дърпат и дават мненията си за тях. Не можеш ли просто да ми ги препоръчаш? Не. Идеята е когато го има в тази тема, да го приемаш като задължение да го дръпнеш. Идеята е да няма оправдяния от сорта на "не ми се слуша Rhapsody/Merauder/Deathstars". Но така темата няма ли да се задръсти с 123465123476523 поста от типа "ето ви 5 песни"? Не. След всеки пост съдържащ линкове трябва да отговорят поне 5 души с мнения за 5те песни преди някой друг да постне нови линкове. Каква е целта? Да разширим музикалната си култура без тъпи извинения. ------------------------------ Понеже съм демократично настроен, предоставям възможността на някой друг, да постне първите 5 песни -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Нямам какво да кажа, освен че и петте парчета на abductor са убийствени бичкии на убийствени групи. Само парчето на Dies Irae го чувам за пръв път, незнайно как съм пропуснал да си дръпна този нов албум... Изключително силно!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 11:55 AM |