![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
минавайки се спрях и тук. кога ще си тръгна още не знам.
роден в София (голяма работа), отдавна извън пределите на страната. обичам да пиша на български. сюблимният въпрос: какво слушам? любимият ми отговор: каквото дойде ![]() иначе имам един marantz 67se, който не става за гаден метъл, за закуска взимам Motörhead на гладно, събужда добре и денят става почти приятен. you better run. от marantzа два еднопосочни monster кабела точат саунда в една древна yamaha rx-v595rds. monster кабелите не стават за гаден метъл (ако все пак се наложи имам един оптичен oehlbach кабел) тоже, но добре бумтят ![]() а и green day, разбира се, има ли някай да не го харесва? цел: да събере всичко на frank zappa, имам вече един рафт открай докрай, около 1/3 от всичко, що е сътворил. пропуск: нямам нито един volume от you can't do that on stage anymore, никой не ги предлага, тези скъперници, the torture never stops. гордост: shut up 'n play yer guitar (само че guitar ми харесва повече, sorry) но пък имам всичко на king crimson, включително the projekcts (1-4), но без discipline, защото не го понасям. имам easy money в пет вараинта (май). списъкът може да се продължи, но трябва да си лягам. защо pi4? Първо така ме наричаха тука, преди още да се появя, второ това Здрасти: pi4 горе вляво ме кефи така или иначе. За по простичките съм просто пич, за по-образованките малко кабала ала бала: числото пи като символ на ирационалността и 4 като израз на квадратността и простотата. всеки кръг или окръжност носи числото pi в себе си, 4 е завършеност и съвършенност, двойнственост: 2+2=4=2x2, това е единственото число с такава стойност, т.е. един кръг с радиус две има площ равна на обиколката му като число, съдържанието е идентично с обвивката му. ... и т.н. шегувам се... май стана длъжко? простотия ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
ами този концерт беше сравнително скоро, 98 или 99 година, покрай (май последния им) албум Psycho Circus, беше с 3D прожекции, летене из залата, експлозии, взривове и т.н. Бяха си баш с маските и с токовоте по половин метър. Бих искал да съм бил на някой през 70-години в Детройт, където е падало голямото шоу, обаче и това надмина най-смелите очаквания. Веднъж се опитвах да вляза на концерт на rage against the machine, беше безумно скъпо и от това, което се чуваше, не съжалих изобщо: свиреха си както по нотите от парчетата, без отклонения - абе боклуци. Kiss си бяха отвъд границите на разумното очакване: стари вярно, но под маските и без това не си личи, не тичат по сцената, ама с тия половин метрови чизми не биха и могли, на stanley гласът му беше съвсем издъхнал, та не можеше да го вдигне при i was made...; обаче всичко се компенсираше с абсолютно перефектното им състояние, като динозаври, дошли да ни веселят, разкъсвайки охранени крави. Simmons (моят най-най-любим) беше абсолютен топ, всеки 2 секунди нова стойка, в която застиваше за даде възможност на окото да го обожава до премигане. Аз бях малко отстрани, навсякъде бяха само фенове, някои към 60 може би, всички пееха проклетите текстове, сигурно най-отпред щеше да е още по-велико, обаче с плюенето на кръв (е, нещо друго, пак червено) не знам как щях да се справя. То настъпи, като simmons (дали пък не беше stanley?) се зарея из залата и плюеше ли плюеше ли отгоре. Абе гот си беше!
![]() А на Frank на концерт никога няма до мога да бъда, след една седмица стават 11 години от смъртта му. ![]() Цитат Definition of rock journalism: People who can’t write, doing interviews with people who can’t think, in order to prepare articles for people who can’t read.
The Real Frank Zappa Book -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:08 AM |