![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Тук почива Ради Рамщайна - най-обикновен изрод от София.
През целия си жалък живот този нещастник се занимава със слушане на яка музика, избиване на жалки твари за да преживява бизнесът му като погребален агент и писане на хоръри. Можете да прочетете неговите творения на адрес www.tresnya.hit.bg Той бе велик фен на Рамщайн - учеше текстове наизуст без да разбира в по-голямата им част за какво всъщност се пее. Ради Рамщайна бе голям изрод - можели сте да наблюдавате негови изяви на два пъти в СПОКО по БиТиВи и един път в Турболига на Нова Телевизия, където заедно със своя отбор спечелват сумата от 199 лева за представения от тях номер - Улична Дрисня. Сега той премества тленните си останки тук... - - - - - - - - - - - Това не е вярно, истинското представяне на Ради Рамщайна се намира на втора страница! Написаното по-горе са гнусни клевети, провокации и инсинуации!!! -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Във връзка с постъпилите в офиса ни оплаквания публикуваме следното
Ново Представяне: Здрасти, пичове. Аз съм Ради Рамщайна. Предишните ми прякори бяха Кивито, Чуклето и Сириъс Сам... Любимите ми групи са Ramms+ein, Megaherz, Pantera, Manowar и още много други. С нищо не се занимавам, освен със слушане на музика, от нищо съществено не се интересувам. Надявам се, че ще си изкараме приятно... Край на новото представяне. Всички постове преди него се считат за невалидни. -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:25 PM |