![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Siddharta
tuk moje da prochetete neshtichko za tqh. official homepage: Siddharta.net dosta interesna i raznoobrazna grupa. Tova, koeto syshto me vpechatli, e che peqt na rodniq si ezik - pohvalno. ot tuk moje da si izteglite tehni neshta da gi proslushate. ...::>here i ot tuk ...::>хиър -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
em ,nikoi ne te kara , v smisyl...
ot ne6tata koito az namerih pove4eto sa s adski gadno ka4estvo ,a samata muzika mi napomnq na uikeda...ma na slovenski pone az si haresah 2 pesni4ki -orion lady i samo edini ima i edna..eboran a ian4e tova mai sa im starite ne6ta novata pesen [koqto ve4e ne e syvsem nova ] q vyrtqt po mtv i vh1 leko komersializirano ,na angliiski e ve4e no pesni4kata e super qka "my dice " se kazva -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 09:20 PM |