![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Нещо напоследък съм се вманиачил все по финландски (и скандинавски като цяло) групи. Я сега всеки да изброи любимите си или тези, които знае, че да ги чуя и аз. Дано науча поне една две нови, щото вече имам чувството, че ги знам всичките и имам всичко тяхно...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Mort @ Dec 2 2004, 08:55 PM) Нещо напоследък съм се вманиачил все по финландски (и скандинавски като цяло) групи. Я сега всеки да изброи любимите си или тези, които знае, че да ги чуя и аз. Дано науча поне една две нови, щото вече имам чувството, че ги знам всичките и имам всичко тяхно... Не си казал точен стил,затова започвам с всичко наред(естествено по-лошите и известни групи ги пропускам) Alghazanth(FIN) Asmegin(NOR) Apollyon(DEN) Azaghal(FIN) Barathrum(FIN) Black Altar(FIN) Black Crucifixion(FIN) Black Dawn(FIN) Blodulv(SWE) Blutrache(FIN)(сегашните Satanic Warmaster) Darkwoods My Betrothed(FIN) Elite(NOR) Fimbulwinter(NOR)(групата,в която Шаграт е свирил преди) Frostmoon(NOR) Frostrike(SWE) Funeris Nocturnum(FIN) Gjenferdsel(NOR) Helheim(NOR) Hin Onde(FIN) Holmgang(DK) Ildjarn(NOR) Impious Havoc(FIN) In Battle(SWE) Isengard(NOR) Khold(NOR) Mithotyn(SWE) Morgul(NOR) Mork Gryning(SWE) Nebular Mystic(NOR) Nortt(DK) O(FIN) Odhinn(SWE) Otyg(SWE) Pest(Swe) Rignevond(NOR) Sapfhier(SWE) Sargeist(FIN) Shining(SWE) Sigrblot(SWE) Solhverv(DK) Solstafir(IC) Sort Vokter(NOR) Storm(NOR) Taake(NOR) Thorns(NOR) Thundra(NOR) Throne Of Ahaz(SWE) Thy Grief(NOR) Thy Serpent(FIN) Thyrane(FIN) Troll(NOR) Trollheim's grott(FIN) Ulver(NOR) Valkyria(SWE) Vinterland(SWE) Vordr(FIN) Watain(SWE) Windir(NOR) Wongraven(NOR) Wotanic Commando(FIN) Wyrd(FIN) Yggdrasil(SWE) Zyklon B(NOR) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:21 AM |