![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
vseki koyto ima pristrastiq v tova dosta seriozno podrazdelenie na metala neka si gi izkaje. naprimer liubimi grupi i kato cqlo vsi4ko 6to e gothic. a moje i mneniq za stila. abe kvoto vi doyde si kajete! az 6te sledq za ne6to novo po vaprosa. a dotogava 6te se navurtam po tezi zemi...
-------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(DarkLander @ Dec 4 2004, 01:28 AM) vseki koyto ima pristrastiq v tova dosta seriozno podrazdelenie na metala neka si gi izkaje. naprimer liubimi grupi i kato cqlo vsi4ko 6to e gothic. a moje i mneniq za stila. abe kvoto vi doyde si kajete! az 6te sledq za ne6to novo po vaprosa. a dotogava 6te se navurtam po tezi zemi... 1-vo. razlikata mejdo Gothic i gothic metal e ogromna. 2-ro. Gothica vaznikva kato dvijenie v na4aloto na 80te a samata musika idva malko sled tova ,ima 2 vida gothi Perki i oshte nekvi si ne s`m 4ak tolkova zapoznat no perkite sa tezi koito obi4at parita i zabavlenieto a dr. sa tujni gothi vinagi mra4ni taeshti omraza k`m celiq svqt ! Kolkoto do samata musika ne s`m i fen -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:33 AM |