![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
vseki koyto ima pristrastiq v tova dosta seriozno podrazdelenie na metala neka si gi izkaje. naprimer liubimi grupi i kato cqlo vsi4ko 6to e gothic. a moje i mneniq za stila. abe kvoto vi doyde si kajete! az 6te sledq za ne6to novo po vaprosa. a dotogava 6te se navurtam po tezi zemi...
-------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
kakto ve4e kazah na nqkolko puti izob6to nqma zna4enie dali dadena grupa spada kum edi koy si stil ili ne! mnogo po vajno e dali haresvame tova koeto 4uvat u6ite ni. ne znam (ne se smqtam za dostatu4no razbira6t) dali gothic-a e podrazdelenie kum metala no sus sigurnost pove4eto koito slu6at gothic slu6at i metal. smqtam stilovete za dosta blizki vupreki 4e sa gothic-a e dosta (prekaleno) razli4en ot vsi4ko drugo koeto sum slu6al dosega. gothic metal ili rock e ne6to drugo i za tova sum suglasen.
pri vsi4ki polojeniq az ot 4isto liubopitstvo se interesuvam za tova kum koy stil spada nqkoq grupa koqto slu6am i mi haresva. ne bih trugnal da slu6am ne6to samo za6toto spada kum nqkoy si stil! slu6am gothic za6toto go 4uvstvam mnogo blizko do sebe si i do du6evnoto si sustoqnie a smqtam 4e tova e nay - istinskata pri4ina poradi koqto trqbva da se slu6a dadena muzika. ne smqtam dori 4e 4ovek trqbva da vliza v rolqta na ve4no tujniq obraz samo za6toto stila mu go iziskva. tukmo zatova i ako nqkoy me sre6tne po ulicite poslednoto koeto 6te si kaje e 4e slu6am ne6to podobno. prosto za6toto smqtam 4e drehite i vun6niq vid ne e opredelq6t za pristrastiqta. vse pak vsi4ko koeto navqvat tezi pesni si ostava samo edno 4uvstvo i sled kraq na pesenta vmesto v nqkoq mugliva gora pak se ozovavame v tozi svqt... -------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:51 AM |