![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тая компилацийка вървеше с новогодишния брой на Ритъм. Вътре са следните песни:
1. Еридан - Труден Свят 2. Лавина - Болка И Страх 3. Gabana - Lickety-Split 4. Sheky And The Bloodbath - Distastefull 5. Pantommind - Shade Of Fate 6. Valley Of Shadows - Follow Me 7. Кълн - Страх 8. Rosebourg - The Mushroom People 9. Гранулом - Junkie ( ![]() 10. SJK - The Devil Inside 11. Suffer H - The Sickness 12. O.H. - Never Again 13. Zaplaxa - Безкрайна Война (ултра-мега-хипер- ![]() 14. Dreadlokz - Sausaged 15. Каскадьори - Така Ще Търся 16. Еквилибриум - Преследване 17. Пласт-Маса - К'во Става Тука, Бе ( ![]() Мене ме изненада много приятно, че групи които са ми били напълно неизвестни са направили такива яки неща. Особенно Еридан(поне тая песен. Рифа е някъв Пантерски такъв) и Гранулом(които дънят накъв безумен олд-скуул траш! ![]() Значи искам да питам: понеже ми се струва че тука се е говорило за някои от тия групи - някой знае ли от къде мога да си набавя още тяхна музика? Освен това има някаква вероятност да свирят всички групи от компилацията в военния клуб, обаче нищо не е сигурно. Аз искренно се надявам да има такова мероприятие. EDIT: ,е такова.... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тва беше преди една година, бе хора! Вече от никъде не можете сигурно да намерите броя. Компилацията, обаче, я има ъплоудната в data.bg.
Metal X-Mas 2003 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 01:32 AM |