![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
vseki koyto ima pristrastiq v tova dosta seriozno podrazdelenie na metala neka si gi izkaje. naprimer liubimi grupi i kato cqlo vsi4ko 6to e gothic. a moje i mneniq za stila. abe kvoto vi doyde si kajete! az 6te sledq za ne6to novo po vaprosa. a dotogava 6te se navurtam po tezi zemi...
-------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(```````` @ Dec 5 2004, 08:38 PM) ELECTRO,INDUSTRIAL, POST PUNK, SYNTH POP, NEW WAVE, DARK FOLK, AMBIENT Това не са подразделения на Готика. Още по-малко на Метъла ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 10:36 AM |