![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 21-June 04 Потребител N: 531 ![]() |
interesno nqkoi nqkoga poru4val li e ne6to ot tam.kak idva i kolko plashtahs otgore za dostavkata.spodelete ako znaete
-------------------- So I say thank you for the scars
And the guilt and the pain Every tear I've never cried Has sealed your fucking fate Did you take me for, a fool Or were you just too blind to see That every effort made has failed And there is no destroying me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Аз доста съм получавал от английския eBay, какво точно искаш да знаеш? Малко FAQs:
1. Правиш си акаунт, намираш нещо дет та кефи, слагаш максимален бид (залагане) и се молиш да спечелиш търга. 2. Ако си купувач - не се плаща нищо. 3. Транспорта се определя по e-mail. Различните продавачи имат различна политика за транспорта. 4. Хубаво е да имаш банкова сметка в английска/американска банка. Така можеш да използваш услугата paypal, която е АДСКИ популчрна. 5. Не се сещам 6. Ко съм зел до сега ... една цифрова камера от Калифорния, цифров фотоапарат от някъде из дебрите на Германия, една кола Peugeot 406, една тениска на Evanescence, един диск (рядко издание) - и това от Калифорния, и май тва са ... а да, и продадох един Форд Ескорт. Може да се каже, че имам някакъв опит, така че питай кото ти трябва пич, аз съм насреща. -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:17 PM |