![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Да бест игра според мен е Tony Hawk 4 а от екшъните може да се каже че е Silent Hills
..............................................а най-добър съм на Counter-Strike въпреки че вече ми е супер тъпа ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Heroes of might and magic - ot 2rata do 3tata (da-защото между тях имаше сума ти части). 4тата не ми харесва особено. @MustFeedBlooD - имахме същия проблем и с нашият татко.
WORMS култова игричка - колко сме се пуцали с приятели - после дойде 3Dworms и тя не ми хареса. от игрите тип джъмп и рън имаше едни зайци, които подскачаха, въртяха уши и... се стреляха - с брат ми станахме богове и я оставихме и нея. NFS - страшно много я играех -когато бях малка- най-върви със Deep Purple (имах един лилав бест, спрях да я играя, когато ми го откраднаха). Rollcage - много яка игричка -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 11:46 AM |