![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Да бест игра според мен е Tony Hawk 4 а от екшъните може да се каже че е Silent Hills
..............................................а най-добър съм на Counter-Strike въпреки че вече ми е супер тъпа ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 15 2004, 12:47 PM) Цитат(Nightmare @ Dec 15 2004, 11:42 AM) Това ми напомня, че когато последно бях из София и се разхождах из "Слатина" точно след като бях поиграла на Half Life ме грабна едно странно deja vu ... Знаете ли само каква прилика открих между атмосферата и средата, където се развива играта и софииските квартали ... Това се обяснява до голяма степен с факта, че един от главните разработчици на играта е българин. Поне първото име, което се изписва щом тръгнат надписите след превъртането, е българско. ![]() Да, главния дизайнер е българин. Играта в добра, но не направи революцията която направи първата част. Колкото до новия ДооМ... това е най-глупавото нещо създавано след Дайкатана. id трябва да си уволнят главния дизайнер и след това да започнат методично да избиват всички свързани с разработката на Доом 3 освен Кармак. Малко по-сериозно казано, ако бях дизайнер в id наистина би ме било много срам от това колко съм некадърен! Незнам на кой му хареса 14 часа да се мъкне в някакви тунели... Иначе любими игри много RPG 1. Fallout 2 - Невероятна атмосфера, дизаин, висока интерактивност, възможност за преиграване 2. Betrayal at Krondor - Отново атмосферата е невероятна - едно от малкото фентъзи неща които ми харесват RTS 1. Всичко на Westwood (C&C сериите) - те създадоха жанра. Близард са скапани плагиати. TBS Disciples II с експанжъните - Богат свят, страхотно графично оформление, иновативни дизайнерски решения 3D-actions 1.Half-Life 1 - това съм го превъртал 7 пъти. Най-доброто след ДооМ 2 2.Tron 2.0 - Уникално както от към дизайнерска работа, така и от към изкуствен интелект, увлекателен сюжет 3.Unreal Tournament 1 - от дебилните екшъни, първата част ми направи най-добро впечатление, после ги развалиха Third person actions/adventures 1.Enclave - Страхотна графика във много лек енджиин, приятен геймпей 2.Manhunt - Най-кървавата и брутална игра създавана някога 4.Prince Of Persia - това ми хареса още от единицата, още не съм пробвал Warrior Within (пада се пета поред) 3.Max Payne - готин сюжет Quests 1.Indiana Jones and The Fate Of Atlantis - як хумор, ужасна графика 2.Black Mirror - Най-доброто в жанра от години Със сигурност изпуснах поне 5 игри, ако се сетя мога да напиша още. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 11:57 AM |