![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
imate li si lubim alkohol kolko kade koga i kakvo piem?
az prdpochitam rom mastika menta vino i bira est. mrazia vodka i gin pia v zavednie "ulicata" u V Turnovo kadeto se sabirat predimno metali ili na konete koeto e edin pametnik.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 10:16 PM) Ми то гледай сега..то беше само един само че погледнато реално беше достатъчен..и то историята е много весела,на мен са ми я разказвали.Та значи стоя си аз и един приятел на едно легло и аз се бях нафиркала от курсовете за барман...защото аз и на такива ходех..та бяхме си ние в леглото и аз си бях легнала в него и му разправях как копчето на дънките му ми пречи,и започнах да го разкопчавам..и така той нищо не ми каза...ама на последното копче аз му казах "Е това копче вече не ми пречи"и заспах....весело,а??? ![]() wow thats what I call bad luck ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:30 AM |