![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 2-December 04 Потребител N: 681 ![]() |
Аре де тука никой ли не слуша тази велика група....?
![]() -------------------- RICETO
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(HellCat @ Dec 15 2004, 10:09 PM) мдаа......верно е! няма какво да се обсъжда повече... tfa za kfo go napisa vyobshte? --- Цитат Slipknot са живото доказателство как се правят платинени албуми, без да се прави стойностна музика... с умела маркетингова политика,с шоу(а не с талант) и със скандален имидж. Явно хората, които ги слушат възприемат с очите си, а не с ушите си. Лично на мен не ми харесват, с изключение на отделни песни... може би da verno., 4e prafqt shou...no mene li4no nikoga ne me e privli4alo tolkfa maskite i ne gi slusham zaradi maskite i dyrjanieto im primerno, a zaradi muzikata. a da si kaja 4estno naistina nz kfo tolkfa si4ki im se kefqt. ne namiram neshto mnogo zaribqvashto v tqhnata muzika 4e da se metnat tolkfa hora da im se kefqt, no nqma losho de... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:08 AM |