![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не знам как съм го пропуснал това нещо. Сега като прочетох в новия SMF се сетих някво... Ахахахах. Тъп съм
Ho-lly F-uck! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тоя албум управлява тотално! Презаписали са всичките ми любими песни от Among The Living и звучат перфектно! Всички парчета звучат доста добре, всъшност. Бих казал, че звучат и по-енергично от оригиналните записи. Това старите траш банди да записват наново стари парчета, явно е доста успешно начинание, имайки предвид First Strike Still Deadly на Testament, а сега и Anthrax... RESPECT THE BADGE ![]() FEAR THE GUN ![]() I AM THE LAW!!!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Dec 19 2004, 04:30 PM) сега го слушах албума и ми се искаше да има и "Imitation Of Life". Иначе ново има в "N.F.L." по едно време има бласт в стил S.O.D. , друга откровенна кражба от S.O.D. (освен около 70% от всека песен от Among The Living") се якяват първите 40 секунди от "Belly Of The Beast" които са всъщност на Celtic Fronst, но S.O.D. на концерти(турнето им от 1999) свирят точно тва интро и след тва почват "Celtic Frosted Flakes". Gung-Ho е отрязана в края Ахахахахаха! Hаправо му еба майката на горкия албум. Мене ме кефи, много. Гледа луи клипа на Deathrider? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:02 PM |