![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Като се има предвид, че по-голямата част от населението (вкл. и аз) принадлежи към наглото племе на пушачите - не знам как ще се приложи въпросният закон, който между другото се отнася за закрити обществени места - административни сгради, заведения за обществено хранене и т.н. , където трябва да се обусловят места за пушене. Това добре, но ако направим една елементарна сметка нещата нещо не се връзват. По статистически данни над 50 % от българите пушат, значи от една компания от 5 човека поне един пуши, в общия случай - повече. И какво - когато тези 5 човека решат да отидат на заведение половината трябва да седнат на масите за пушачи, а другата - в частта за непушачи. Но тъй като те вероятно ще искат да бъдат заедно остават 2 варианта - да седнат или при пушачите, или при непушачите. Поради факта, че пушачите при всички положения ще искат да пушат, варианта с масата за непушачи отпада и какво става в крайна сметка? В частта за непушачи няма да има почти никой. Глупава работа, напълно безмислена.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:11 PM |