![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Цитат(abductor @ Dec 20 2004, 12:31 PM) повярвай ми, никой пушач няма да се навие да ходи в кръчма, в която не се пуши. Факт! Значи аз за моите приятели пушачи ще трябва да правя компромиси да се осмърдявам и тровя, а те от своя страна НИКОГА няма да се навият за известно време да не пушат. Симпатяги ![]() ![]() ![]() На мен честно казано пушачите не ми пречат толкова много. Майната му на тровенето - от всичко се тровим. Дразни ме хвърлянето на фасове - това също да кажем - майната му, защото да бяха само фасовете по земята, боклуците хвърляни от българите ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:12 PM |