![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
![]() ![]() Честно казано почти всички от най-добрите ми приятели са непушачи! (вероятно щото са имали достатъчно акъл, че да не изпитват нужда от този модерен и безсмислен навик ![]() ![]() Ами ГАДНО Е егати, някога пукало ли ви е, че дима люти на очите, миризмата е отвратителна и се пропива по всички дрехи и по тялото разбира се - и докато е нормално да се къпеш всеки ден нормално ли е да си переш якето всеки ден? Или по-важно е да 'палнеш една' пъ к'во ти пука за онея балами, елементарна култура би било да се отнасяте с повечко внимание към проблема. Как бихте се чувствали ако някой ви кашля и киха в лицето понеже мама не го е научила да си слага ръката на устата? И докато ако съм с компания, в която има пушачи, евентуално бих седнал в името на лафенето с пушачи на една маса, но никак не съм задължен когато съм с не-пушеща компания да търпя някой който ми трови живота и настроението. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:18 AM |