![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Цитат(Javor @ Dec 20 2004, 03:45 PM) Цитат(abductor @ Dec 20 2004, 12:40 PM) Е, това е само във Финландия, тъй е може и да не доживеем такава гадост ![]() Ооооо ще я доживеем ![]() ![]() опа ![]() ![]() Не ти вярвам.... В най-голямата европейска държава (в ЕС имам предвид) Германия - навсякъде може да се пуши, друг е въпроса каква е културата и кой къде си хвърля фасовете (въпреки че в центъра на Мюнхен, Дрезден и Копенхаген (Дания) си има достатъчно фасове и немците си ги хвърлят на улицата вкл.). Само едни пишман италианци не може да им се пуши по летищата ама за сметка на т'ва и във Ватиканския музей се пуши (верно на дворчето ама се пуши). На немските може на австрийските може, а нащо например допреди време не можеше...аре европейци. Нямам против непушачите (и аз искам да се откажа ама ей на....нямам воля достатъчно явно...ама се някой ден ще ги откажа)....но трябва да има баланс.... Аз съм пушач - при това пуша много, ама си хвърлям фаса на улицата само ако няма къде другаде (което е често срещано явление наоколо, кошчетата явно са дефицит). То и хартийка да речеш да хвърлиш пак няма къде от време на време особено по кварталите. Като ходя по планините обаче прилежно си ги събирам и си ги връщам обратно, 'щото тук от време на време минава някоя леля с метла и ги измита по улицата. Съгласен съм че е ултра тъпо да ходиш върху фасове и боклуци и глобите трябва да са за това. Защото не може некви селяни прости да си изхвърлят пластмасови чашки и бутилки от прозореца на колата на пътя... Не съм съгласен да не мога да ходя по улицата и да си пуша??? Откъде накъде.....това е "навън" и има достатъчно въздух за всички.... Айде дай да спрем всички коли, защото замърсяват въздуха, а? При това доста повече от цигарите.... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:11 PM |