![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Ебати... само като ви чета постовете и ми се иска да си запаля една лула на балкона, а уж спирам тютюна tongue.gif Иначе аз съм напълно съгласен със забраната - често казано за пасивните пушачи положението е супер гадно и нечестно. Който иска да си трови здравето - ок, но не е необходимо да прецаква и други. точно така, проблема е, че много голяма част от ушачите не се съобразяват с тва, по данни на СЗО, около 20 милиона псивни пушачи умират на година от рак на белите дробове и дихателните пътища, причинен от псивното поемане на тютюнев дим, казвайки: не ми пука язе ша си пушим щото съм отворенгяс - все едно казваш, че не ти пука за тия 20 милиона годишно... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:48 AM |