![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Interesno mi e kakvo vi e mnenieto za USA, za tqhnata politika.. dali bqha pravi da napadat Iraq i kakva vsu6tnost be6e istinskata pri4ina? Kakvo mislite i za vsi4ki tezi promivki na mozuci s filmi i t.n.
A... interesno e 4e Bu6 e edin ot nai-tupite prezidenti za izminalite desetiletiq, ne6to za koeto mu se podigravat dosta hora ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 14-July 03 Град: Kakvo e Sofia? - Kvartal na Drujba City! :PPpp!Naj Vajnoto : DRUJBA MRAZI SOFIA! Потребител N: 197 ![]() |
Според мен на американците им трябва още един 11 септември.
bgm - ти или твоето семейство май сте пострадали от режима на Бай Тошо а? Щото аз не знам да е имало просяци по улиците по негово време. Не знам да е имало скинари от които доста се оплаквате като гледам ![]() Освен това руснаците имат достатъчно бомби да анихилират целия свят не половината както ти каза. Имат и най-добрите оръжия (самолети, пдоводници, танкове) Американците много обичат да пропагандират своята военна мощ - стотици филми, в които 1-2 F16 направо размазват ескадрили МиГ-29 и Су-27, подводници от най-ниския им клас правят на пух и прах руски ТАЙФУН-и(най-големите подводници, в които даже има басейни, докато в американците нямат място каде да спят в техните). Що руснаците не правят същото? Щото както е казано "Тихата мишка най-голям го вади" ![]() ![]() bgm - я ми кажи ако не бяха руснаците, дали сега изобщо щеше да има демокрация? Щото доколкото знам Русия е дала около 17 милиона жертви през Втората Световна Война, а американците и саюзниците им към 2. Ако не бяха те сега щеше сиурно да си в някой концлагер ![]() Американците станаха световна сила, защото имаха доста бачкатори, които им правеха оръжията през втората световна война и никой не ги нападаше. Пратиха 100тина хиляди души да се бият в европа, хванаха няколко немски учени и воени. Те им казаха как да направят това и онова, например атомната бомба и ракетите с които пратиха човек на луната(което не е сигурно де) ![]() за университетите им - те си имат почти във всеки град университетчета, нормално е от няколко стотин университета да има десетина свестни. лично аз смятам, че комунизма е една доста добра система на управление, просто е попаднала в лоши ръце - Сталин и всички след него. За Буш - то има не само снимки, но и цели филмчета за него - например как на бейзболен мач си напъхва половината показалец в носа. USA се оправлява от неголяма група хора, всички останали са зомбирани пионки. Какво е мнението на останалите европейски страни за нас? - наскоро говорих с един датчанин и с един белгиец. Мнението им за България и българите им съвпада. А какво е то: "Вие сте престъпници!" После ми говорете, че не им промиват мозъците. Евреите доказаха, че с пари може да се купи всичко - купиха си земя и си направиха Израел. Американците им помогнаха защото половината хора които управляват USA са евреи. Освен това евреите държат и бизнеса с диаманти. cao ![]() Metal rulz USA sux ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 12:08 PM |