![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Цитат(melhaer @ Dec 21 2004, 11:17 AM) Цитат Добре айде да не е навсякъде в Германия - сигурно в офис или университет не може, ама почти навсякъде, вкл. и в четири-петзвездните хотели сутрин на закуска може, което е "направо кощунство" в Италия и Чехия например... Вентилацията е отделен въпрос...пък и не навсякъде е толкова добра... абе като искаш да си намериш оправдение, винаги ще си го намериш - ходи се пробвай да заплиш фас в Ню Йорк в заведение за обществено храненен да видиш какво ще ти се слуи - ам да ми разправяш - то онова може там, а това на друго място - се ще го сколасаш... ще кажеш в германия може по ресторантите и хотелите ама не и в летищата, а в италия обратното - следователно в бг - и на летищата и в хотлеите и в ресторантите - а непушачите да го духат - аз като ще се тровя по-добре и тях да ги моря... За най-ограничителната страна в света САЩ нищо не съм казал.... Абсолютно напротив...в Германия на летищата може да се пуши също...при това в центъра на терминалите през 50 метра има места за пушене....което не е случая в Италия, където никъде в терминалите не може... Абе съгласен- несъгласен това е положението има нормативна уредба...като трябва ше се спазва... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:12 AM |