![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Една тема, която е съвсем нормално някой да отвори, сега преди големите поости ... извинете празници - всяка година е така, не мога да си представя, че на Коледа ще ям от седем до единайсет ястия пълни с ориз и с всякакви неприятни неща ...
Както и да е : какви подаръци очаквате от небръснатия, неподдържан уж добър старец и какво се надявате да ви се случи през новата 2005 година? аз лично искам: - китара!!!; - оригинален диск на "Throught the ashes of the empires"; - да отида за около седмица в София; - искам лятото да си намеря най-после работа; - с парите от работата да ходя на някакъв вид спорт и да взимам уроци за китара естествено ![]() - искам татуировка на лявата ръка, точно под пръстите, дори вече съм я измислила; - искам ... да скоча с бънджи!; - искам и ... да пробвам да не се карам с нашите .. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Mort @ Dec 21 2004, 12:26 PM) Абе добре сте си вие поне имате некви подаръци, независимо дали са изненада или не. Мойте май пак ще са платените данъци на колата ![]() Ами пак е нещо... Аз пък за рождения ми ден през февруари ще трябва да си подаря плащане на липсващите здравни осигуровки за осем месеца, само дано не ме тръшне некой мор дотогава... Колата поне можеш да си я караш ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:00 AM |