![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Една тема, която е съвсем нормално някой да отвори, сега преди големите поости ... извинете празници - всяка година е така, не мога да си представя, че на Коледа ще ям от седем до единайсет ястия пълни с ориз и с всякакви неприятни неща ...
Както и да е : какви подаръци очаквате от небръснатия, неподдържан уж добър старец и какво се надявате да ви се случи през новата 2005 година? аз лично искам: - китара!!!; - оригинален диск на "Throught the ashes of the empires"; - да отида за около седмица в София; - искам лятото да си намеря най-после работа; - с парите от работата да ходя на някакъв вид спорт и да взимам уроци за китара естествено ![]() - искам татуировка на лявата ръка, точно под пръстите, дори вече съм я измислила; - искам ... да скоча с бънджи!; - искам и ... да пробвам да не се карам с нашите .. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат не мога да си представя, че на Коледа ще ям от седем до единайсет ястия пълни с ориз и с всякакви неприятни неща ... бтв. коледните пости са почнали преди 1 месец... тия дето ядат постно само на бъдни вечер и се правят на големите християни са лицемери, аз затова мисля да си мушкам мисо по всяко времи... за подарък през новата година искам да разбера, че METALLICA ще правя ново ивропейско турне и ще свирят по две вечери на аеродром, три на рок ем ринг и след това в будапеща, белград, софия и истанбул ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:32 PM |