![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 14-July 03 Град: Kakvo e Sofia? - Kvartal na Drujba City! :PPpp!Naj Vajnoto : DRUJBA MRAZI SOFIA! Потребител N: 197 ![]() |
Кво мислите за групата?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Дойдохме си на думата!! Тези, които са ме виждали, знаят какво ще кажа, а за останалите (абе я вижте аватара ми и текста по него...):
Rammstein са любимата ми група. Чрез тях прослушах метъл! Сега вече, поотракан, мога да заявя че тия немци правят страхотна музика, въпреки че не са витуози... Те просто си имат свой уникален стил, който никога не може да бъде сбъркан. Най-общо могат да бъдат определени, като Industrial Metal, макар че това пак не би било съвсем точно... Що се отнася до Немския език, на който пее Till Lindemann, това е едно от нещата заради които ги уважавам толкова много! Твърде малко групи изпълняват цялата си дискография изцяло на родния си език. Повечето започват да творят на Английски, с цел привличане на по-голяма аудитория и по-лесно възприемане и слушаемост. "Ние сме немци и се чувстваме като такива!", както се споменаваше в едно интервю на Rammstein. Иначе Stripped не е едиственото им парче на Английски. Доколкото ми е известно в някои версии на албума Sehnsucht (1997г.) са включени английските версии на техните най-големи хитове дотогава: Du Hast (You Hate) и Engel (Angel). Shtil, последното им парче, което си дръпнах от мрежата наскоро пък е на Руски!!! Ето нещо интересно: На 20-ти Ноември т.г., в Двореца на Културата в гр. Дрезден (Германия) ще се състои концерт на Дрезденския симфоничен оркестър, който ще изпълни песни на Rammstein в класически вариант!!! Композиторът Torsten Rasch (Торстен Раш) ще представи в съвсем нова светлина парчетата на култовата банда. На 20-ти Октомври цялото произведение ще излезе на CD, под наименованието Mein Herz Brennt. Ако не сте разбрали все още, членовете на групата пишат нов албум, който (по техни думи) се очаква да излезе към края на 2004г. A ето го и безсмъртния състав на Rammstein: Till Lindemann - - - - > Вокали Richard Kurpse - - - - > Китара Paul Landers - - - - - > Китара Oliver Reidel - - - - - - > Бас Christian Lorenz - - - > Клавир Christoph Schneider - > Барабани ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:43 PM |