![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-November 04 Потребител N: 668 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
тоя другар е преоткрил колелото, просто и сама - браво! българите това, българите онова, сам мрънка и упреква останалите, че те само мрънкали...
Аз съм бил в някои държави по света, в Ямайка, в Куба, в Шри Ланка, в Тайланд, Южна Африка, Египет, Португалия, Испания, Франция, Германия, Австрия, Италия, Унгария, Чехия, Полша (може би още някъде другаде), дето ужким хората не мрънкат, не завиждат, не крадат, не нарушават законите, не са мързеливи. една такава "статия" би могла да стои и в тайландски вестник, и в немски (аз съм чел подобни точно в такива вестници), най-общото в тях е, че всички се мислят за много уникални. но не са... би трябвало повечко да ходят насам-натам и да общуват помежду си. още си спомням времето, когато за всички проблеми в страната бяха виновни продавачите в плод-зеленчук, които не белеха картофите преди да ги положат на кантара и така продавах обелките на цената на картофите. а имаше и един подобен "откривател" дето беше пресметнал колко струва водата в млякото, понеже млякото съдържало там някакви си проценти вода. ако мене някои пита, такива. оттук до някаква форма на фашизъм крачката е малка. остава само лошите да се накажат както трябва. лошото само в тази простичка схема, че почти не остава някой невинен и всеки може да си го откара. а инак, какво да се прави? ![]() мене, което най ме дразни, е чакането на дядо Иван (Иван може да се замести с най-различни имена, едно от последните май беше Симеон?), сякаш дядо Иван само за това си мечтае, да почисти авгиевите обори. ебати наивната работа! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:20 AM |