![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе хора, от къде да си зема някви по-добри кубинки? Моите вече на нищо не приличат
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
Има един магазин на улица "Ангел Кънчев" някъде около пресечката със "Солунска" или "Денкоглу"(пак си е магазин за обувки,няма как да не го откриеш)-съжалявам,че не помня къде точно беше-оттам си взех последния "Wehrmacht"-преди почти две години и си е още като нов.Стария го носих над три години и чак тогава "подклекна" малко.Лошото(за теб) е,че няма винаги големи номера-аз съм лесна-нося 37-и,ама за теб...Не знам
![]() ![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 05:38 AM |