![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
значи ... тази тема ми дойде скоро на ум ...
става въпрос някоя група която примерно ви е харесвала л и се е издънила .. но не .. "тия станаха комерсиални и затоева ги мразя " а конкретни примери ... някоя песен с която са засрали всичко сторени или нещо подобно ... някоя концертна издънка идеята ми не е да става плювалник просто ми е интересно .... замислих се когаъто видях новият клип на Dream Evil .... след тази песен мнението ми за тази банда се срути като ... фен на локо пловдив слкед удар с паве по главата да речем ... а тамън мислех да си купя албума ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
InsArt†ure на теб ако Once не ти е харесал си е твой проблем. По мое мнение ти навлезе в точно споменатото "те станаха по-комерсиални и ме дразнят".
Металика по принцип ги оставям без коментар. Stratovarius най-вече заради това, че Толки изгони Котипелто и Йорг Микаел, а за след това нито ми се говори, нито ми се мисли. Manowar! Само не ме разбирайте погрешно, че ги мразя. Те са си супер, но от първия албум идейно не са мръднали и на милиметър. -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 10:26 AM |