![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе хора, от къде да си зема някви по-добри кубинки? Моите вече на нищо не приличат
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
аз си имам Др. Мартенс - не знам къде е правен - дали в Англия или в Китай, но модела е от преди 8-9 години - кафяв, с жълт конец - както си требе...
взех ги от един магазин който е на пресечката на мария луиза и цар симеон - малко пдо халите, отдясно се пада по посока към лъвов мост. Не са евтини, но се надявам да издържат - щото имаше едни ментета мартенси дето им се цепеха подметките. Моя е с 10 дупки и метални момета - много ми е удобен. Понеже в начлото се съмнявах дали е истиснки - понеже не намерих името на този модел в интернет - писах на официалния им сайт и им пратих снимки - те ми отговориха, че модела е authentic, но е от преди 8-9 години... мен това не ми пречеи, важното е да са здрави поне още 2-3 години,, но досега не съм ги свалял 2 месеца и не са мръднали. То и зависи как човек си носи обувките де... бтв, тоя на солунска има едни намалени по 150 кинта са май - моите са подобни, но са с по тъмна кожа и с по дебела подметка, почти двойно, което си е най яко, отделно дето и кожата на моите е няква по-груба - не са лъскави, а като леко захабени... Иначе аз преди това доста търсих качествени кубинки и да ви кажа трудно се намират. Просто вермахт и грип не ме кефят - в начлото исках модел Мартенс 8761, но то тук не стига, че не продавта почти никъде мартенси ами и е трудно да намериш каквото и да е...така че аз съм доволен:))) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 08:36 PM |