![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
http://azisfens.hit.bg/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ebasi ebavkata ![]() ![]() deeba ne sam se hilil taka ot kakto za posleden pat konsumirah trevisti nasajdeniq ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Виж, изобщо не ми дреме дали си или не почитател на Азис.
Смятам, че ако наистина всичко беше заради: Цитат(TaNk @ Dec 27 2004, 05:35 PM) Na4inat,po koito e podneseno infoto na samiq sait oba4e me navejda na misalta 4e 4ovekat e prosto negramoten ili si pravi gavra. то нямаше да пуснеш цяла тема заради тъпото сайтче, било то (мизерен опит за) гавра или сериозен фен-сайт. А що се отнася до това: Цитат Abe who cares nali sam "sme6nik" da si mal4a v agala,nali? Не ми извъртай думите? Отлично знаеш, че не това имам в предвид. Или просто придаваш обем на писанията си? -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:14 PM |