![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Според мен е така . Дайте своето мнение!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
еййййййй ти направо уби коча с тая тема бе....
нямам много наблюдения върху тийновете и сегашните ученици, ма честно да ти кажа ми се струват много кухи лейки... значи сигурно в различните аспекти от живота сигурно сме имали различни трудности... така че...всичко е относително... ето примерно аз като влизах в дивите си теен години в на4алото на 90-те...кво да ви кжа - ми то тогава не помня дали някъде продаваха компакт дискове - далвера беше да имаш двукасетъчен касетофон и да си правиш записи - отделно дето като събрах 100 касетки и бях много горд - вие сега имате 100 гб музика на хардовете... за концертите няма какво да говорим - 1992 - първия метал концерт въобще - содом, после и криейтър и танкард...но сме чакали като луди - сега се плаче що примерно има само 4-5 концерта на година. за дрхите също сте по-облагодетеслтвани - тогава не стига, че бяха по-скъпи, ами и трудно се намираха - ластични дънки, кубинки, кожено яке - някъде през 1992 (поне в Плевен) не продаваха т шъртки (тогава даже им викахме "метълски тениски") та съм си поръчвал специално то София две тениски на Металика... Компютър имаха само двам човека от нашия клас и единия се подиграваше на другия, че харда му бил само 240 мб, а видите неговия бил 500... бе това се нещата от моята гледна точка, ти сигурно имаш друга, по-различна и е логично да ти се струва, че на мен мие било по-лесно...аз като цяло съм доволен от онези години... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:10 AM |