![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Според мен е така . Дайте своето мнение!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
статистически погледнато нивото на образованието наистина е спаднало главоломно за последните няколко десетилетия.(пък сега с тия реформи из средното образование скоро ще станат жив зян) и аз съм на мнение, че днешните тийнейджъри репи трябва да ядат.
и по-богати (с по-богати родители) и с повече възможности. Цитат Просто факта е следният - през последните години нивото на знания за изпитие в университетите пада, защото няма кой да покрие реалните нормативи - което означава, че като цяло имате други интереси - няма лошо, но просто в момента около 50% от малдите са неграмотни интересите са: пари... повече пари и колкото се може повече пари. Не се посещават лекции, не се учи за изпити, защото няма време за това. Повече от 50% от студентите работят и учат едновременно - и хем нищо не научават хем не забогатяват. А иначе друг е въпроса, че висшето образование си стои същото като от времето на старото поколение (говоря за държавните университети). -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:06 AM |