![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Според мен е така . Дайте своето мнение!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 1 2005, 09:30 PM) Сега е по-различно - drag&drop направо целия folder през Flash FXP от mm.gen.wazzzup.net, слушаш набързо, без да запомниш имената на песните дори и си мислиш, че можеш да имаш някакво мнение... и после следващия албум който някой ти е препоръчал и така - 1991234787513 GB mp3ки. Обаче накрая какво си "слушал" всъшност?... ...Според мен прекалената достъпност донякъде убива "душевността" на музиката. Не знам доколко това не е "чесно", защото нещата стоят по начина по който стоят не случайно, а и от достъпността печеля и аз, защото мога да слушам любимата си музика, но някак си ми се струва, че нещата сега са някак си по-безлични. Напълно съм съгласен с това, което казваш. Точат се тонове музика от нета, защото е от типа на някой и си мисли че е добра. Но като си я пуснеш в плейлистата на Уинампа и го оставиш да се върти цял ден, в един момент разбираш, че почти нищо не си отбрал от музиката. Прав си и за това, че нещата са по-безлични и повърхностни. Някой си наблъскал харда с един куп групи и си мисли, че е велик. Смятам че когато се слуша музика на ПС-то трябва само това да се прави, а не да цъкаш по нета, да играеш разни игри, да чатиш по тъпите IRC канали и да си мислиш че слушаш нещо. В противен случай толкова си и слушал и разбрал от музиката... Вярно е че в БГ е трудно да имаш достатъчно оригинални дискове, за да се слуша и оцени пълноценно творчеството на определена банда. За това сега ще си взема една мини уредба и ще почна да си записвам на СД-та всички албуми на групите, които харесвам... -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:16 AM |