![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
значи ... тази тема ми дойде скоро на ум ...
става въпрос някоя група която примерно ви е харесвала л и се е издънила .. но не .. "тия станаха комерсиални и затоева ги мразя " а конкретни примери ... някоя песен с която са засрали всичко сторени или нещо подобно ... някоя концертна издънка идеята ми не е да става плювалник просто ми е интересно .... замислих се когаъто видях новият клип на Dream Evil .... след тази песен мнението ми за тази банда се срути като ... фен на локо пловдив слкед удар с паве по главата да речем ... а тамън мислех да си купя албума ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат(The Jolly Roger @ Dec 26 2004, 12:09 PM) InsArt†ure на теб ако Once не ти е харесал си е твой проблем. По мое мнение ти навлезе в точно споменатото "те станаха по-комерсиални и ме дразнят". Металика по принцип ги оставям без коментар. Stratovarius най-вече заради това, че Толки изгони Котипелто и Йорг Микаел, а за след това нито ми се говори, нито ми се мисли. Ми аз ко повече да кажа?! Освен, че Once, обективно, не може да бъде определен като "слаб", без значение дали Nightwish са се комерсиален -- просто не става дума за пари, а за музика. Както и да е, много, твърде много се изказа и изплю по тая тема със и без повод. Once R0X. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 10:29 AM |