Търся |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Търся |
Dec 16 2004, 09:14 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
В тази тема поствайте за неща, дето ги няма по free server-ите, които търсите. Възможно е някой да ги има и да ви ги качи някъде, което ще ви спести безкрайно дърпане от soulseek.
............................................................... Аз търся Armored Saint - Revelation. Мисля, че е от 2000г. Тва им е реюниън албума. Много як, ама го имам само на касета. -------------------- |
|
|
Jan 5 2005, 12:20 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Песента е бонус трак само за Европа, или нещо такова. Има я на оригиналната ми касета Както и да е - аз си я намерих, макар и трудно. Ето за желаещите:
Cathedral - Solitude Между другото, докато разпитвах из нета за тая песен споменаха някои бонус тракове на другите специални издания(за Япония, ала бала) като серд тях имаше кавър на Wheels Of Confusion. Е тва вече някой ако ми го намери, ще му се кланям -------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 01:44 AM |