![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Имам си коса на една годинка, ама 'зе да ме дразни и за т'ва си мислех да я направя на гребен. Не искам да се правя ня няк'ъв пънкар или нещо, просто да си нося гребена и да му се кефя, пък и на музиката си се кефя. Та да питам, има ли нещо по-специално в начина, по който се прави гребена? С какво лепило? Предполагам, че и с няк'ъв гел ще стане, ама... абе нз... гел...
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Jan 7 2005, 09:56 AM) pove4eto skins v bulgaria sa nai mn 10 4oveka dr se prosto... Хич,ама хич не си прав!!!Аз лично поне познавам(ех...луди-млади години...кого ли не срещах тогава) поне 30 човека съвсем лично.Всеки от тях си има по поне 2 дружки,които аз съм мервала и по още 5-6,които не съм.Това прави над 200 и кусур човека.И това НЕ изчерпва количеството,ама доникъде!!!Имам познати,които такъв бой ядоха заради гребена си,че не ми се мисли...Аз щях да го отнеса веднъж,само защото бях с едниния,и то с клюмнал гребен,който не личеше много-много.При все,че аз НИКОГА не съм имала пънк-вид.Просто си чакахме автобусите заедно.Късмет беше,че случихме на малко по-разбрани и с увъртания от моя страна успяхме да се качим по живо,по здраво на автобусите си.Не се стрижи 1)За да не си го отнесеш. 2)За да не ти мръзне тимберицата. 3)Защото съм сигурна,че иначе ти стои по-красиво. 4)А може би и защото почти всички дотук те помолихме за същото... ![]() ![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:36 AM |