![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
От 1 януари, 2005 година, тютюнопушенето на обществени места ще бъде строго ограничено. Тъй като все пак сме в България, а както знаем Ганьо Балкански види ли надпис НЕ..., той веднага почва да прави това нещо, все ми се струва, че поне в начлото тази ПОЛЕЗНА за обществото ни инициатива ще бъде малко алтава.
Вие какво мислите за висчко това? Подкрепяте ли идеята, че НАГЛОТО племе на пушачите трябва да бъде мачкано? Как мислите, че би трябвало най-ефективно да се подходи, за да се ограничи наистина пушенето на обществени места? Абе като цяло изкажете мнение... пушачи ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат където ми твърдиш, че най-важно било да се пуши, щотот не знам си кой нямало да печели - ами ако искаш да оторизираме повече хора да продават хероин и оръжия, че да почнем да реализираме по-големи печалби? колкото до комплеските явно нямаш понятие от тези неща, защото нямаше въобще да се обаждаш, но това е характерно за някой, който в безсилието си да изтикса нещо то мозъка си и не може да открие откъде, това обезмисля и отговора ми на това, че няма нужда да се правиш на умен, явно и да искаш, пак няма да стане. Мелхаерче, престани да изопачаваш думите ми, омръзна ми да отговарям на плоските ти нападки и да правим офтопици. Идеята ми беше съвсем друга. Защо трябва да има печеливши и ощетени и не може ли всички да сме печеливши ? Защо прилагането на закона куца ?Цитат ами аз не вижам нищо по нетлоерантно то следните ситуации: Нетолерантно е, но не всички пушачи правят така, въпрос на възпитание и култура, а не на навици и зависимости - казваш на някого, че не сикаш да пуши т тове присъствие в затворно помещение, а тои ти разправя: ма аз само една, кво толкова?! - или както в момента се наблюдава на доста места в залите за непушачи сядат и пафкат и нагло се усмихват ![]() Цитат аз не разсъждавам наивно. ясно е, че управялващите приемат в момента закони, с които да се мазнят на ЕС, въпроса е, че аз виждам в този закон и полза за хората, които държат на здравето си, а не бизнеса, но разни типове като теб все се опитват да изкарат незгодността от икономическа гледна точка, което в общ план говори много за тях, както и за теб. Икономиката движи света бе момченце, не че здравето не е приоритет, исаках да ти намекна да погледнеш от други гледни точки не само от твоята, продължаваш да бъдеш кон с капаци. Не са важни 'типове като мен' важно е да няма ощетени. Важно е общото благополучие. Надявам се, че си ме разбрал и няма да ме убеждаваш пак колко съм бил 'нагАл'(пише се нагъл) ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:45 AM |